Mei was een gevarieerde foodie-maand, van moederdag tot vega-sushiworkshop tot Ramadan! Een kort overzicht van de maand:

Wie verraste jij op Moederdag met een lekkere lunch of etentje? Bij Lilly’s Lunchroom kun je altijd terecht voor een heerlijke, verrassende lunch. Maar loop ook eens binnen bij de Westmarket!

Op zondag 13 mei, Moederdag, kwam Second Love naar Centrum Nieuw West om wat liefde uit te delen, in de vorm van chocolaatjes van Chocolaterie Stam.Second Love is een vrolijke en frisse act met een kostuum gemaakt van hergebruikte spijkerbroeken, voor iedereen die de liefde wil vieren. Het was een sprankelend & verrassende dag!

De week erna kwam Tess van TerraSana Positive Eating bij Ekoplaza Osdorp langs om een proeverij houden. Ze kwam in de winkel sushi bereiden met verse groenten! Naast de sushi kreeg je die dag ook 10% korting op de producten van TerraSana

Halverwege mei begon de Ramadan. Tijdens de Ramadan kon je terecht bij Simitci Dunyasi Amsterdam naast de Westmarket voor de Ramadan Special! Met een breed aanbod van verschillende menu’s zat er voor iedereen iets bij. Een gezegende Ramadan verzekerd!

Foodie-friday-fan? Check de nieuwe posts iedere vrijdag op onze Facebookpagina, of volg de hashtag #foodiefriday op Instagram!