Osdorpplein

Osdorpplein biedt meer dan 150 winkels op het Osdorpplein, Meer en Vaart en Tussen Meer. Osdorpplein heeft een breed winkelaanbod, van de dagelijkse boodschappen tot en met de nieuwste mode-aankoop, van een heerlijke koffie tot en met uitgebreide diners.

Rondom het Osdorpplein is van alles te beleven. De winkeliersvereniging organiseert regelmatig events om het winkelende publiek mee te verassen en daarnaast organiseren lokale partners tevens veel activiteiten. Zo worden er regelmatig events en festivals georganiseerd aan de oever van de Sloterplas en is er vrijwel iedere avond cultureel aanbod in Theater Meervaart. OBA Amsterdam Osdorp is zeer actief met een volle agenda en de naastgelegen Muziekschool Amsterdam heeft een groot cursusprogramma.

Osdorpplein is volop in ontwikkeling! Diverse vastgoedpartijen en de gemeente werken samen aan de herontwikkeing van het gebied. Naast de herinrichting van het winkelgebied, worden in de nieuwbouwontwikkelingen ook een breed scala aan (nieuwe) woningen gerealiseerd. Een plek voor de toekomst!

Ook een keertje op bezoek komen? Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (nb. eerste 90 minuten gratis parkeren parkeergarage Osdorpplein).