Sinterklaasweekend in Winkelcentrum Nieuw West

Op zaterdag 1 en zondag 2 december is er een Sinterklaasweekend in Winkelcentrum Nieuw West! Dit wordt een gezellig weekend waarbij geen kind zich zal vervelen!

Sinterklaasfeest op zaterdag 1 december
Wat is er leuker voor de kinderen dan het doen van spelletjes door het hele winkelcentrum, het winnen van leuke prijzen en genieten van heerlijk snoepgoed?

Op zaterdag 1 december bezoekt de Sint Winkelcentrum Nieuw-West. Eerst maakt hij een rondje langs de winkels en laat zich zien op zijn best.
In het hele gebied kunnen de kinderen spelletjes spelen. Het wordt een gezellig Sinterklaasfeest waarbij geen kind zich zal vervelen. Er zal een grote Speurtocht zijn en de kinderen kunnen prijzen winnen. Wij kunnen niet wachten tot het feest gaat beginnen!

Pepernotenmarkt op zondag 2 december
Maar wacht er is meer… De kids kunnen meedoen met een kleurwedstrijd (kleurplaat ophalen/inleveren bij de Intertoys), zichzelf laten schminken, op de foto met Sint en zijn Pieten en genieten van feestelijke muziek!

Op zondag 2 december wordt er op de deur geklopt. Het is Sint die ook in Winkelcentrum Nieuw-West stopt. Sint wandelt met zijn Pieten over de pepernotenmarkt en luistert naar feestelijk muziek. Het is een gezellige boel en er is veel publiek. Sint en zijn Pieten staan op het podium vooraan zodat de kinderen met ze op de foto kunnen gaan. Ook zal de Sint voor de kleurwedstrijd een winnaar uitkiezen. Het is altijd prijs want er zijn geen verliezers!

Parkeren is zoals altijd de eerste 1,5 uur gratis in de Osdorpplein parkeergarage en 2 uur gratis in de parkeergarage van de Albert Heijn.